Kaupunkilomalle

Hervannan Kebab-Upseeri

Tampereen kebab ravintolat: Hervannan Kebab-Upseeri

Sijainti ja aukioloajat

Hervannan Kebab-Upseeri sijaitsee Hervannan Kultavuoren ostoskeskuksessa, osoitteessa Insinöörinkatu 78. Ravintola on avoinna joka päivä klo 10.30-21.00, joten se sopii mainiosti niin lounas- kuin päivällispaikaksi. Kultavuoren ostoskeskus on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä, ja rauhallinen sijainti tekee siitä mukavan paikan nauttia herkullisesta kebabista.

Kebabin valikoima

Hervannan Kebab-Upseerissa tarjoillaan laadukasta ja maistuvaa kebabia monipuolisella valikoimalla erilaisia annoksia. Kebabit valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja ne tarjoillaan rapean leivän tai riisin kanssa. Asiakas voi valita annokseensa oman makunsa mukaan erilaisia lisukkeita ja kastikkeita, jotta jokainen annos olisi juuri sellainen kuin asiakas haluaa. Kebabien lisäksi valikoimassa on myös muita herkullisia vaihtoehtoja, kuten falafel- ja kasvisannoksia.

Annosten koot

Hervannan Kebab-Upseerissa annokset ovat reiluja ja täyttäviä. Asiakas voi valita annoksensa koon oman nälkänsä mukaan pienestä annoksesta aina isoon ja nälkää taltuttavaan xtra-annokseen asti. Annoksissa on runsaasti täytettä, joten ne sopivat mainiosti niin pikaiseen lounaaseen kuin kunnon ateriaankin. Lisäksi ravintolasta saa myös juomia ja jälkiruokia, joten ruokailu täällä on monipuolista ja herkullista.

Tule siis nauttimaan maistuvasta kebabista ja rentouttavasta tunnelmasta Hervannan Kebab-Upseeriin!

Hinnat

Hervannan Kebab-Upseeri on tunnettu kohtuullisista hinnoistaan, jotka tekevät siitä suositun ruokapaikan opiskelijoiden keskuudessa. Kebab-annosten hinnat vaihtelevat noin 8-12 euron välillä, ja annoskoot ovat reiluja ja täyttäviä. Lisäksi ravintolassa tarjotaan erilaisia kebabrullia, pitsoja ja salaatteja, joiden hinnat ovat myös edullisia. Yleisesti ottaen Hervannan Kebab-Upseeri tarjoaa hyvää vastinetta rahoille ja sopii hyvin myös pienemmällä budjetilla oleville ruokailijoille.

Asiakaspalvelu

Hervannan Kebab-Upseerissa panostetaan ystävälliseen ja nopeaan asiakaspalveluun. Henkilökunta on aina hymyilevää ja avuliasta, ja tilaukset valmistuvat nopeasti. Asiakaspalvelu on yksi ravintolan vahvuuksista, ja se onkin saanut paljon kiitosta asiakkailta. Ravintolassa vallitsee rento ja välitön ilmapiiri, ja henkilökunta tekee parhaansa varmistaakseen, että jokainen asiakas viihtyy ja saa hyvää palvelua.

Tunnelma ja sisustus

Hervannan Kebab-Upseeriin astuessaan tuntee heti lämpimän ja kotoisan tunnelman. Ravintolan sisustus on persoonallinen ja moderni, ja se on suunniteltu trendikkäästi ja tyylikkäästi. Istumapaikkoja on niin sisällä kuin ulkona terassillakin, ja ravintola on suosittu paikka niin lounas- kuin ilta-aterioidenkin viettämiseen. Tunnelma on rento ja mukava, ja ravintolassa viihtyy niin yksin kuin seurueenkin kanssa. Hervannan Kebab-Upseeri on siis paikka, jossa voi nauttia hyvästä ruuasta ja mukavasta ilmapiiristä.

Suosituimmat annokset

Hervannan Kebab-Upseeri on yksi Tampereen suosituimmista kebab-ravintoloista. Heidän valikoimastaan löytyy monipuolinen valikoima herkullisia kebab-annoksia, joista suosituimpia ovat usein kebab-rullat ja kebab-lautaset. Kebab-rullat valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja ne tarjoillaan mehevän lihan ja mausteisen kastikkeen kera höyryävän kuumana. Kebab-lautaset taas sisältävät usein muun muassa salaattia, riisiä ja erilaisia lisukkeita, kuten salaattia ja tzatzikia. Asiakkaat ylistävät Hervannan Kebab-Upseerin annosten herkullista makua ja suurta annoskokoa.

Erityisruokavaihtoehdot

Hervannan Kebab-Upseeri tarjoaa myös erityisruokavaihtoehtoja, kuten kasviskebabia ja gluteenitonta kebabia. He pyrkivät palvelemaan kaikkia asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja tarjoavat vaihtoehtoja erilaisiin ruokavalioihin sopiviksi. Kasviskebab valmistetaan tuoreista vihanneksista ja se tarjoillaan usein samojen lisukkeiden kera kuin perinteinen kebab. Gluteeniton kebab taas valmistetaan gluteenittomista raaka-aineista ja se on suosittu vaihtoehto niille, jotka välttävät gluteenia sisältäviä ruokia. Hervannan Kebab-Upseeri on saanut paljon kiitosta erityisruokavaihtoehdoistaan ja heidän valikoimansa tyydyttää monipuolisesti erilaisia ruokavalioita.

Arvostelut ja kokemukset

Hervannan Kebab-Upseeri on kerännyt paljon positiivisia arvosteluja ja asiakkaiden kokemuksia ravintolan tunnelmasta ja ruoasta. Monet asiakkaat ovat kehuneet ravintolan rentoa ilmapiiriä ja ystävällistä palvelua. Ruoka on saanut erityistä kiitosta tuoreudestaan ja mausta. Asiakkaat arvostavat myös ravintolan nopeaa palvelua ja suuria annoskokoja. Hervannan Kebab-Upseeri on noussut monen tamperelaisen suosikiksi ja se on paikka, jonne asiakkaat palaavat kerta toisensa jälkeen nauttimaan herkullisesta kebabista ja rennosta ilmapiiristä.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Kebab-Upseeri Facebook-sivusto – Tutustu Hervannan Kebab-Upseerin tarjontaan ja ajankohtaisiin tarjouksiin.

Kebab-Upseeri Kauppalehden yritystietosivu – Lue lisää Hervannan Kebab-Upseerin yritystiedoista ja taustasta.

Kebab-Upseeri Tripadvisor-arvostelut – Tutustu asiakkaiden arvosteluihin ja kokemuksiin Hervannan Kebab-Upseerista.