Kaupunkilomalle

La Notizia

Perustiedot

La Notizia on yksi Napolin kuuluisimmista pizzerioista ja se sijaitsee Chiaian kaupunginosassa lähellä Piazza del Plebisciton aukiota. Se on perustettu vuonna 1996 ja sen omistaa yksi maailman parhaista pizzan mestareista, Enzo Coccia. La Notizia on saanut paljon positiivista huomiota sekä paikallisten asukkaiden että matkailijoiden keskuudessa, ja se on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka kaikille Napoliin matkustaville ruoan ystäville.

Pizzeriassa panostetaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja perinteiseen napolilaiseen reseptiikkaan. Enzo Coccia on omistautunut täydellisen pizzan luomiselle ja hänen intohimonsa ruokaan näkyy jokaisessa valmistetussa annoksessa. La Notizia tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pizzoja, aina perinteisistä margheritasta herkullisiin gourmet-vaihtoehtoihin. Lisäksi pizzeriasta löytyy myös laadukas viinilista, joka täydentää täydellisesti aterian.

Sijainti

La Notizia sijaitsee Napolin keskustassa, Chiaian kaupunginosassa, lähellä Piazza del Plebiscitoa. Pizzerian sijainti on erinomainen, sillä se on helposti saavutettavissa jalkaisin tai julkisilla kulkuneuvoilla kaupungin eri osista. Monet matkailijat suuntaavat La Notiziaan suoraan turistikierroksen jälkeen, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden maistaa aitoa napolilaista pizzaa.

La Notizia ei ole ainoastaan suosittu matkailijoiden keskuudessa, vaan myös paikalliset asukkaat suosivat tätä pizzeriaa. Se onkin tunnettu paikka, jonne napolilaisetkin tulevat nauttimaan herkullisista pizzoista ystäviensä seurassa. Tunnelma on rento ja lämmin, ja ruoan lisäksi La Notizia tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen Napolin ruokakulttuurista.

Tunnelma

La Notizia tunnetaan paitsi herkullisista pizzoistaan myös rennosta ja lämpimästä tunnelmastaan. Pizzeriassa on viihtyisä sisustus, jossa yhdistyvät perinteinen napolilainen tyyli ja modernit elementit. Asiakkaat voivat seurata pizzamestarien työskentelyä avokeittiössä ja nähdä, kuinka täydellinen pizza valmistuu perinteisin menetelmin.

Henkilökunta La Notiziassa on ystävällistä ja avuliasta, ja he tekevät parhaansa varmistaakseen jokaisen asiakkaan miellyttävän ruokailukokemuksen. Pizzeriassa on usein vilkas tunnelma, ja se on suosittu paikka niin lounas- kuin illallisajaksi. La Notizia tarjoaa myös ulkoterassin, jossa asiakkaat voivat nauttia ateriastaan auringonpaisteessa ja ihailla kaupungin vilinää.

Kaiken kaikkiaan La Notizia on Napolin ehdottomasti vierailun arvoinen pizzeria, joka yhdistää perinteisen napolilaisen ruokakulttuurin ja nykyaikaisen gastronomian. Sen herkulliset pizzat, laadukkaat raaka-aineet ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät siitä unohtumattoman paikan niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoillekin.

Matkakohde: Italia – Napolin suositut pizzeriat

Ruokalista

La Notizia on yksi Napolin kuuluisimmista pizzerioista ja se tunnetaan erityisesti laadukkaista ja herkullisista pizzoistaan. Ravintolan ruokalista tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pizzoja, jotka valmistetaan perinteisellä napolilaisella tyylillä. Pizzapohja on ohut ja rapea, ja täytteenä käytetään tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita. Suosituimpiin pizzoihin kuuluvat esimerkiksi Margherita, Marinara ja Capricciosa, mutta La Notiziassa on tarjolla myös mielenkiintoisempia ja omaperäisempiä vaihtoehtoja.

Ruokalistan lisäksi La Notizia tarjoaa myös herkullisia alkupaloja, kuten bruschettoja, antipastoja ja salaatteja. Jälkiruokavalikoimaan kuuluvat perinteiset italialaiset herkut, kuten tiramisu ja pannacotta. Viinilista on laaja ja tarjoaa viinejä eri puolilta Italiaa, joten ruoan ja juoman yhdistäminen on helppoa ja nautinnollista.

Suosituimmat annokset

La Notizian suosituimpiin annoksiin kuuluvat ehdottomasti Margherita ja Marinara. Margherita on yksinkertainen mutta herkullinen pizza, jossa on tomaattikastiketta, mozzarellaa ja tuoretta basilikaa. Marinara puolestaan on tomaattikastikkeella ja valkosipulilla maustettu pizza ilman juustoa. Nämä kaksi klassikkoa ovat La Notizian asiakkaiden suosikkeja ja ne ovatkin aina varmoja valintoja.

Muita suosittuja annoksia ovat esimerkiksi Capricciosa, joka on täytetty artisokilla, kinkulla, sienillä ja oliiveilla, sekä Diavola, jossa on tulista salamia ja chiliä. La Notiziassa on myös vaihtuvia erikoispizzoja, jotka houkuttelevat kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoista.

Arvostelut

La Notizia on saanut paljon positiivista palautetta niin paikallisilta asukkailta kuin turisteilta. Ravintolan pizzoja kehutaan upeasta mausta, laadukkaista raaka-aineista ja perinteisestä valmistustavasta. Asiakkaat arvostavat myös ystävällistä palvelua ja rennon tunnelman. La Notizia on saanut useita palkintoja parhaasta pizzeriasta niin Napolissa kuin koko Italiassakin.

Monet matkailijat suosittelevat ehdottomasti La Notiziaa vierailun arvoiseksi paikaksi Napolin-matkalla. Ravintolan tunnelma on aito ja rento, ja ruoka on taatusti herkullista. Laadukkaat raaka-aineet ja perinteinen valmistustapa tekevät La Notiziasta yhden Napolin parhaista pizzerioista, jota ei kannata missata Italian-matkalla.

Matkakohde: Italia – Napolin suositut pizzeriat

Hinnat

Napolissa pizzan hinta voi vaihdella hieman paikasta riippuen, mutta yleisesti ottaen pizzat ovat kohtuuhintaisia. Laatu kuitenkin korvaa hinnan, ja Napolin pizzerioissa tarjoillut pizzat ovat usein erittäin herkullisia ja autenttisia. La Notizia -nimisessä pizzeriassa hinnat ovat hieman korkeammat verrattuna perinteisempiin pizzerioihin, mutta tämä johtuu osittain siitä, että La Notizia käyttää ainoastaan korkealaatuisia ja tuoreita raaka-aineita. Yleisesti ottaen voit kuitenkin odottaa maksavasi noin 10-15 euroa yhdestä pizzasta Napolin pizzerioissa.

Aukioloajat

La Notizia on avoinna päivittäin lounaasta aina myöhäiseen iltaan saakka. Pizzeria on suosittu paikallisten ja turistien keskuudessa, joten kannattaa varautua jonottamaan erityisesti ruuhka-aikoina. Jos haluat välttää ruuhkia, suosittelemme saapumista paikalle heti avautumisajan tienoilla tai myöhään illalla. Pizzerian tunnelma on ainutlaatuinen ja kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa heidän herkullisia pizzojaan.

Vinkit ja huomioitavaa

La Notiziaan kannattaa ehdottomasti tehdä pöytävaraus etukäteen, sillä pizzeria on suosittu eikä vapaita pöytiä välttämättä ole saatavilla ilman varausta. Pizzeriassa on myös anniskeluoikeudet, joten voit nauttia paikallisia viinejä tai oluita pizzan kanssa. Muista kuitenkin, että italialaiset syövät yleensä myöhään illalla, joten pizzeria saattaa olla vilkkaimmillaan vasta myöhemmin illalla. La Notizia tarjoaa myös vaihtoehtoja erityisruokavalioita noudattaville, kuten gluteenittomia tai vegaanisia vaihtoehtoja. Tule kokeilemaan Napolin parhaimpia pizzoja La Notiziaan!

Aiheeseen liittyviä linkkejä

La Notizia: Napolilainen pizzeria, joka tunnetaan upeista asiastaan ja perinteisestä valmistustavastaan.

Pizzeria Brandi: Tämä legendaarinen pizzeria on kuuluisa Margherita-pizzan luojana ja tarjoaa maistuvia klassikkopizzoja.

Pesto e Pistacchi: Tunnelmallinen ravintola, joka tarjoaa herkullisia pizzoja ja muita italialaisia herkkuja Napolin sydämessä.