Kaupunkilomalle

Meistä

Kaupunkilomalle.com-sivusto on 100 % suomalaista käsityötä, Made in Finland, ja ansaitsisi siis Suomalaisen Työn Liiton Avainlipun. Sivuston tarkoituksena on esitellä suomalaisten jo rakastamia kaupunkeja ja uudempia tuttavuuksia, jotka nekin seireenin tavoin kutsuvat puoleensa.

Toivottavasti kunkin kaupungin pikainen ”tutustumiskierros” kertoo, mitä valtteja sillä on hihansuussaan ja kuinka juuri se voi piristää elämääsi, kohottaa sivistystäsi tai vaikkapa helliä makunystyröitäsi tai uudistaa vaatekauppasi sisällön. Mikä kaupunki on sinun valintasi?

Sisältöä ei ole kopioitu, eikä käännetty suoraan mistään toisesta sivustosta, muita sivustoja on luonnollisesti käytetty innoitteena ja tietolähteinä. Myös kaupunkien nähtävyyksien omilla sivustoilla on vierailtu, jotta tiedot pitäisivät mahdollisimman pitkälti paikkansa.

Lukijoiden palaute on aina tervetullutta, onpa se sitten ruusujen tai risujen muodossa. Pyydämme lukijoita rikastuttamaan sisältöämme ja kirjoittamaan omista kokemuksistaan, esittämään kuhunkin kaupunkiin liittyviä kysymyksiä jne. Muista, ettei tyhmiä kysymyksiä ole olemassa, eikä ”kysyvä tieltä eksy”.

Sivuston sisältöä rikastutetaan ajan kuluessa, joten sinullakin on nyt oiva mahdollisuus pyytää itseäsi kiinnostavaa kaupunkia esiteltäväksi! Minnekäs seuraavaksi matkustaisimme?

Jos haluat ottaa yhteyttä ylläpitoon esimerkiksi yhteistyön merkeissä niin voi tehdä sen alla olevalla lomakkella tai lähettää sähköpostia osoitteesee: info[ät]kaupunkilomalle.com

Yhteydenottolomake

Ajatus “Meistä”:sta

  1. Lilli

    Olisi mielenkiintoista lukea jostakin hieman harvinaisemmasta kaupunkikohteesta, kuten vaikka Moskovasta tai Johannesburgista. Moskovassahan suomalaiset kyllä ennen kävivät jonkin verran, mutta viime vuosikymmenen aikana matkojen määrät on varmaan romahtaneet. Uskaltaakohan sinne edes turvallisin mielin länsimaalainen mennä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *