Kaupunkilomalle

Clarion Hotel Helsinki

Sijainti ja ympäristö

Clarion Hotel Helsinki sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, merellisessä ja modernissa kaupunginosassa. Hotelli on osa Telakkarannan aluetta, joka tarjoaa vierailijoille monipuoliset mahdollisuudet nauttia meren läheisyydestä sekä kokea kaupungin sykettä.

Hotellin ympäristössä on useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Lähellä sijaitsee esimerkiksi Löyly, joka on suosittu saunakompleksi ja ravintola. Löyly tarjoaa vierailijoille rentouttavan saunaelämyksen sekä upeat näköalat yli meren.

Myös Ruoholahden kauppakeskus on lähellä hotellia. Kauppakeskuksesta löytyy monipuolinen valikoima kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Shoppailun lomassa voi piipahtaa vaikkapa lähellä sijaitsevassa Bio Rexissä katsomassa elokuvan.

Sijaintinsa puolesta Clarion Hotel Helsinki on siis erinomainen valinta niille, jotka haluavat tutustua Helsingin monipuoliseen tarjontaan ja nauttia merellisestä tunnelmasta.

Huonevalikoima ja varustelu

Clarion Hotel Helsinki tarjoaa vierailijoilleen moderneja ja tyylikkäitä huoneita, jotka on sisustettu skandinaavisella tyylillä. Hotellissa on yhteensä 425 huonetta, joista löytyy vaihtoehtoja niin yhden hengen matkailijoille kuin perheillekin.

Huoneissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten televisio, työpöytä, minibaari ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Myös omalla kylpyhuoneella varustettu suihku tai kylpyamme kuuluu jokaiseen huoneeseen. Huoneiden sisustus on tyylikäs ja neutraali väritys luo rauhallisen ilmapiirin.

Hotellin korkeimmissa kerroksissa sijaitsee SKY Room -huoneita, joista avautuu upeat näköalat yli Helsingin. Nämä huoneet tarjoavat ylimääräistä luksusta ja mukavuutta vierailijoilleen.

Ravintolapalvelut

Clarion Hotel Helsinki tarjoaa vierailijoilleen laajan valikoiman ravintolapalveluita. Ravintola Kitchen & Table on hotellin pääravintola, jossa tarjoillaan pohjoismaiseen keittiöön pohjautuvia herkkuja. Ravintolan rento ilmapiiri ja moderni sisustus luovat miellyttävän ruokailukokemuksen.

Hotellissa on myös baari, jossa voi nauttia virkistävän juoman ja rentoutua päivän päätteeksi. Baarissa järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja live-esiintymisiä, jotka luovat viihdyttävää ohjelmaa vieraille.

Lisäksi hotellin aulakahvilasta saa pientä purtavaa ja kahvia pitkin päivää.

Kaiken kaikkiaan Clarion Hotel Helsinki tarjoaa vierailijoilleen monipuoliset ja korkeatasoiset ravintolapalvelut, jotka täydentävät hotellikokemuksen.

Clarion Hotel Helsinki tarjoaa vierailijoilleen erinomaiset majoitusmahdollisuudet Helsingissä. Sen sijainti ja ympäristö tarjoavat monipuolisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja, jotka kruunaavat helsinkiläisen loman. Hotellin huonevalikoima ja varustelu tyydyttää vaativammankin matkailijan tarpeet, ja ravintolapalveluista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Clarion Hotel Helsinki onkin erinomainen valinta niille, jotka haluavat viihtyä modernissa ja ylellisessä hotellissa Helsingin sydämessä.

Spa ja kuntokeskus

Clarion Hotel Helsinki tarjoaa vierailleen loistavat mahdollisuudet rentoutumiseen ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Hotellissa sijaitsee moderni spa- ja kuntokeskus, jossa voi nauttia erilaisista hemmottelu- ja kauneushoidoista sekä treenata kuntoaan ammattitaitoisten ohjaajien avustuksella.

Spa-osastolla on tarjolla laaja valikoima erilaisia hierontoja, kuten klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja rentouttavia kuumakivihierontoja. Lisäksi voit valita esimerkiksi kasvohoitoja, jalkahoitoja tai vartalohoitoja, jotka virkistävät ja rentouttavat kehoa ja mieltä. Spa-tiloissa on myös sauna sekä poreallas, jotka tarjoavat täydellisen rentoutumishetken pitkän päivän päätteeksi.

Kuntokeskus puolestaan on varustettu monipuolisilla ja nykyaikaisilla laitteilla, joiden avulla voit treenata niin aerobista kuntoa kuin lihaskuntoakin. Kuntosalin ammattiohjaajat ovat aina apunasi ja voit varata myös henkilökohtaisen treeniohjelman, joka auttaa sinua saavuttamaan juuri sinun tavoitteesi. Lisäksi kuntosalin yhteydessä on mahdollisuus osallistua erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin, kuten spinningiin tai joogaan.

Kokous- ja tapahtumatilat

Clarion Hotel Helsinki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet järjestää kokouksia, konferensseja ja erilaisia tapahtumia. Hotellissa on monipuoliset ja modernit kokoustilat, jotka soveltuvat niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Kokoustilojen varustelutaso on erinomainen, ja niistä löytyy muun muassa videoprojektori, äänentoistolaitteet ja langaton internet-yhteys.

Suurin kokoustila tarjoaa tilaa jopa 400 hengelle, ja pienimmissä tiloissa voidaan järjestää vaikka brainstorming-tilaisuuksia tai tiimipalavereita. Lisäksi hotellin ammattitaitoinen henkilökunta on apunasi kaikissa järjestelyissä, oli kyse sitten tarjoiluista tai teknisestä tuesta.

Tapahtumien järjestäminen hotellissa on helppoa ja vaivatonta, ja hotellin hyvä sijainti Helsingin keskustassa tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Lisäksi hotellin ravintolat ja baarit tarjoavat erinomaiset puitteet jatkaa tilaisuutta rentoutumisen ja verkostoitumisen merkeissä.

Palvelut liikematkailijoille

Clarion Hotel Helsinki on erinomainen valinta liikematkailijoille. Hotelli sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja Helsinki-Vantaan lentokenttäkin on vain lyhyen matkan päässä. Lisäksi hotellin modernit ja toimivat kokous- ja tapahtumatilat tarjoavat hyvät puitteet bisnestapaamisille ja konferensseille.

Hotellissa on myös hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen, sillä siellä järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Näissä tilaisuuksissa on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja luoda uusia liiketoimintakontakteja.

Lisäksi hotellin palvelut on suunniteltu tukemaan liikematkailijan tarpeita. Hotellin ravintoloissa ja baareissa on tarjolla herkullista ruokaa ja juomaa, ja saatavilla on myös mahdollisuus tilata ruokaa huoneeseen. Hotellin vastaanotossa on aina paikalla ystävällinen henkilökunta, joka auttaa kaikissa matkajärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

Kaiken kaikkiaan Clarion Hotel Helsinki tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat palvelut niin hyvinvoinnin ylläpitämiseen, kokousten järjestämiseen kuin liikematkailuunkin. Hotelliin liittyviä positiivisia kokemuksia on myös luettavissa erilaisilta matkailusivustoilta, mikä kertoo hotellin arvostetusta maineesta matkailijoiden keskuudessa.

Lastenystävällisyys

Clarion Hotel Helsinki on erittäin lastenystävällinen hotelli, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja perheille. Hotellin tilavissa huoneissa on hyvin tilaa perheille ja niistä löytyy tarvittavat mukavuudet, kuten lastensänkyjä ja syöttötuoleja. Huoneisiin on myös mahdollista saada extravuoteita tarvittaessa.

Hotellin lastenhoitopalvelu on erinomainen, ja ammattitaitoiset hoitajat pitävät huolta lapsista tarpeen mukaan. Lastenhoitopalvelua voi käyttää esimerkiksi illallisten aikana tai silloin, kun vanhemmat haluavat rentoutua hetken omassa rauhassa. Hotellin lastenhoitopalvelu on saatavilla maksua vastaan, ja se kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen.

Clarion Hotel Helsingissä on myös leikkihuone, jossa lapset voivat leikkiä ja viettää aikaa muiden lasten kanssa. Leikkihuoneessa on erilaisia pelejä, leluja ja aktiviteetteja, jotka pitävät lapset viihdytettyinä ja antavat vanhemmille mahdollisuuden rentoutua hetken aikaa.

Hotellin ravintoloista löytyy myös lasten ruokalistoja, jotka tarjoavat terveellisiä ja maistuvia vaihtoehtoja lapsille. Lisäksi hotellin huonehintaan sisältyy yleensä aamiainen, joka on erinomainen valinta lapsiperheille. Aamiaispöydästä löytyy laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja, kuten viljatuotteita, hedelmiä, jogurttia ja munaruokia.

Kaiken kaikkiaan Clarion Hotel Helsinki panostaa lastenystävällisyyteen ja tarjoaa palveluita ja aktiviteetteja, jotka tekevät perheen lomasta mukavan ja ikimuistoisen. Hotelli on erinomainen valinta lapsiperheille, jotka etsivät mukavaa ja turvallista majoitusta Helsingin keskustassa.

Saavutettavuus ja julkisen liikenteen läheisyys

Clarion Hotel Helsinki sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustassa, joten hotelli on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla. Lähistöllä on useita raitiovaunu-, bussi- ja metroasemia, joten liikkuminen ympäri kaupunkia on vaivatonta.

Lisäksi hotellilta on lyhyt kävelymatka moniin Helsingin keskeisiin nähtävyyksiin, kuten Kauppatorille ja Senaatintorille. Myös ostoskadut, kuten Aleksanterinkatu ja Esplanadi, ovat kävelymatkan päässä hotellilta.

Hotellin vieressä on myös pyörävuokrauspalvelu, joka tarjoaa helpon tavan tutustua kaupunkiin pyöräillen. Helsingin pyöräilyreitit ovat hyvin suunniteltuja ja turvallisia, joten pyöräily on suosittu tapa liikkua kaupungissa.

Clarion Hotel Helsinki tarjoaa myös pysäköintimahdollisuuden niille, jotka saapuvat omalla autolla. Parkkipaikkoja on hotellin yhteydessä, ja pysäköinti on maksullista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Clarion Hotel Helsinki on erinomainen valinta niille matkailijoille, jotka haluavat majoittua keskellä Helsinkiä ja päästä helposti liikkumaan kaupungissa julkisen liikenteen avulla. Hotelli sijaitsee lähellä monia nähtävyyksiä, ja liikkuminen ympäri kaupunkia on vaivatonta.

Hintataso ja tarjoukset

Clarion Hotel Helsinki ei ole halvimmasta päästä oleva hotelli, mutta tarjoaa silti hyvää vastinetta rahoille. Hintaan sisältyy yleensä aamiainen ja mahdollisuus käyttää hotellin muita palveluita, kuten kuntosalia ja saunaa.

Hotellin hinnat vaihtelevat hieman sesongin mukaan, joten parhaat tarjoukset kannattaa tarkistaa hotellin verkkosivuilta. Lisäksi hotellissa saattaa olla tarjolla erilaisia pakettitarjouksia, kuten perhepaketteja tai romanttisia paketteja pariskunnille.

Clarion Hotel Helsinki tarjoaa myös jäsenilleen erilaisia etuja ja alennuksia. Hotellin jäsenohjelmaan voi liittyä ilmaiseksi ja saada erilaisia etuja, kuten alennuksia huonehinnasta tai ilmaisia lisäpalveluita.

Kaiken kaikkiaan Clarion Hotel Helsinki tarjoaa hyvää vastinetta rahoilleen, ja hotellista löytyy vaihtoehtoja eri budjetteihin. Hinnat voivat vaihdella hieman sesongin mukaan, joten kannattaa seurata hotellin verkkosivuja parhaiden tarjousten löytämiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *