Kaupunkilomalle

Ratinan Kebab

Sijainti ja aukioloajat

Ratinan Kebab sijaitsee Tampereen keskustassa, aivan Ratinan kauppakeskuksen vieressä osoitteessa Vuolteenkatu 1. Ravintola on hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä ja siellä on myös mahdollisuus pysäköidä omalla autolla kauppakeskuksen parkkihalliin.

Ratinan Kebab on avoinna joka päivä aamusta iltaan, tarjoten herkullisia kebab-annoksia sekä muita välimerellisiä herkkuja lounasaikaan ja illallisen aikaan. Ravintola on suosittu lounaspaikka keskustassa työssäkäyvien keskuudessa ja se tarjoaa myös take away -palveluita kiireisille asiakkaille.

Ruokalista ja erikoisuudet

Ratinan Kebab tarjoaa laajan valikoiman herkullisia kebab-annoksia sekä muita välimerellisiä herkkuja. Ravintolan ruokalista sisältää perinteisiä kebab-annoksia kuten kebabrullia, -lautasia ja -pitsoja. Lisäksi tarjolla on myös muita välimerellisiä ruokia kuten falafel-annoksia, feta-salaatteja ja hummuspitoja.

Ratinan Kebabin erikoisuutena voidaan mainita heidän itsevalmistetut kebablihat ja maukkaat kastikkeet, jotka tekevät annoksista todella herkullisia ja maukkaita. Lisäksi ravintola käyttää laadukkaita raaka-aineita ja tuoreita vihanneksia annosten valmistuksessa, mikä tekee ruoasta maistuvaa ja terveellistä.

Asiakaspalvelu ja tunnelma

Ratinan Kebabissa asiakaspalvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Henkilökunta on aina valmis auttamaan ja suosittelemaan asiakkaille parhaita annoksia sekä vastaamaan kysymyksiin ruoasta ja ravintolasta. Ravintolan tunnelma on rento ja kodikas, mikä tekee siitä mukavan paikan viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa.

Ratinan Kebabissa on myös siisti ja viihtyisä sisustus, joka luo hyvän tunnelman ja kutsuu asiakkaita nauttimaan herkullisista annoksistaan ravintolassa. Ravintolassa on myös lasten leikkinurkkaus, joten se sopii hyvin myös perheille, jotka haluavat nauttia hyvästä ruoasta yhdessä.

Hinnat ja annoskoot

Ratinan Kebab on tunnettu paitsi herkullisista kebab-annoksistaan myös kohtuullisista hinnoistaan. Kebab-annosten hinnat vaihtelevat 7-10 euron välillä riippuen annoksen koosta ja sisällöstä. Tarjolla on sekä pieniä että isoja annoskokoja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Lisäksi Ratinan Kebabilla on usein tarjouksia ja alennuksia, jotka tekevät ruokailusta vieläkin edullisempaa.

Suosituimmat annokset

Ratinan Kebabin suosituimpia annoksia ovat ehdottomasti klassiset kebab-rullat ja -annokset. Kebab-rulla sisältää maukasta ja mehevää kebab-lihaa, raikkaita kasviksia sekä herkullista kastiketta, joka viimeistelee annoksen maun. Lisäksi suosittuja ovat myös falafel-annokset sekä erilaiset salaatit ja pita-leivät. Ratinan Kebabilla on laaja valikoima erilaisia annoksia, joten jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkinsa.

Laatu ja raaka-aineet

Ratinan Kebab panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja tuoreuteen. Kebab-liha valmistetaan paikan päällä ja paistetaan juuri ennen tarjoilua, joten se on aina mehevää ja maukasta. Lisäksi salaatti ja kasvikset ovat tuoreita ja raikkaita, mikä tekee annoksista entistä herkullisempia. Kastikkeet valmistetaan myös itse, joten ne ovat aina maistuvia ja täydentävät annoksen makua täydellisesti. Ratinan Kebabilla onkin maine laadukkaasta ja maistuvasta kebabista, joka pitää asiakkaat tyytyväisinä.

Kirjoita artikkelin lopuksi 100 sanaa tiivistävä päätös.

Palautteet ja arvostelut

Ratinan Kebab on saanut positiivista palautetta asiakkailtaan erityisesti maukkaista ja runsaista annoksistaan. Useat arvostelut kehuvat ravintolan ystävällistä palvelua ja nopeaa asiakaspalvelua. Asiakkaat ovat myös huomioineet ravintolan siisteyden ja hyvät hygieniakäytännöt. Monet kehuvat Ratinan Kebabin monipuolista ja herkullista kebab-valikoimaa, joka tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin makumieltymyksiin. Yleisesti ottaen Ratinan Kebab on saanut erinomaista palautetta ja suositukset ravintolana, jossa kannattaa ehdottomasti poiketa herkullisen kebab-annoksen äärelle.

Sisustus ja ilmapiiri

Ratinan Kebabin sisustus on moderni ja viihtyisä. Ravintolan tunnelma on rento ja kutsuva, mikä tekee siitä mainion paikan niin nopeaan lounastaukoon kuin rennompaan ilta-ateriaan ystävien kanssa. Asiakkaat ovat arvostaneet ravintolan viihtyisää ilmapiiriä ja viihtyvät usein pidempään nauttien ruoastaan ja seurasta. Sisustukseen on panostettu huolella, mikä luo asiakkaille viihtyisän ja kodikkaan tunnelman. Kaiken kaikkiaan Ratinan Kebabin sisustus ja ilmapiiri ovat saaneet kiitosta asiakkailta ja luovat positiivisen kokemuksen ravintolavierailulle.

Hinta-laatusuhde

Ratinan Kebabin hinta-laatusuhde on erinomainen. Asiakkaat ovat kiitelleet ravintolan kohtuullisia hintoja, jotka sopivat mainiosti laadukkaisiin annoksiin. Monet ovat huomioineet annosten runsauden ja laadun suhteessa niiden hintaan. Ratinan Kebab tarjoaa herkullisia kebab-annoksia kilpailukykyiseen hintaan, mikä houkuttelee asiakkaita palaamaan ravintolaan uudelleen. Hintataso on koettu asiakkaiden keskuudessa erittäin sopivaksi ja vastinetta rahalle saa enemmän kuin tarpeeksi. Yleisesti ottaen Ratinan Kebab on saanut kiitosta myös hinta-laatusuhteestaan, mikä tekee siitä suositun valinnan niin paikallisille kuin matkailijoillekin.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Ratinan Kebab Facebook – Ratinan Kebab -ravintolan virallinen Facebook-sivu, josta löydät ajankohtaiset tarjoukset ja tapahtumat.
TripAdvisor: Ratinan Kebab – Matkailijoiden arvostelut ja suositukset Ratinan Kebab -ravintolasta Tampereella.
Ratinan Kebab kotisivut – Ratinan Kebab -ravintolan viralliset kotisivut, josta löydät tarkempaa tietoa ruokalistasta ja palveluista.